miércoles, 11 de marzo de 2020

CLASSE DIA 11 DE MARÇ

 En la classe de hui s'han exposat dos temes de teoria, ja que el divendres passat no va haver-hi classe. A més, el meu grup ha exposat el seu Miniquest.

  El primer grup a exposar ha presentat el tema 8 de teoria, anomenat: La imatge fixa en l'ensenyament: la fotografia, contes, pòsters i murals. La presentació d'aquest tema m'ha semblat bastant didàctic i entretingut, hi ha hagut bastant participació amb el públic, fet que es valora molt. Se'ns ha explicat tots els tipus d'angles des dels quals es pot fer una fotografia: aberrant, normal, picat o contapicat, com es mostra a continuació per ordre:

Resultado de imagen de angulo aberranteResultado de imagen de angulo normal fotoResultado de imagen de angulo picado fotoResultado de imagen de angulo contrapicado fotografia

  També se'ns ha explicat quines són les millors aplicacions per a fer murals, cosa de la qual ja posseíem coneixement a causa de la Pràctica 2 d'aquesta assignatura.

 Una vegada exposat el tema, hem fet el Kahoot! associat a aquest tema 8.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Després, un altre grup ha exposat el seu tema de teoria, el tema 12, anomenat: El vídeo en l’ensenyament i la formació. Considere que aquesta presentació ha sigut molt convencional i avorrida al mateix temps. Els companys només han llegit el Powerpoint sense cap participació del públic.

  Malgrat això, hem aprés sobre les limitacions i advantages que té l'ús del vídeo, quines són les seues fases i etapes, etc.

  Una vegada presentat el tema, hem fet el Kahoot! associat a aquest tema, el 12.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Al final de les dues exposicions de teoria, el meu grup va exposar la seua Miniquest, crec que a la classe els va agradar molt la miniquest, ja que es notava que estaven emocionats quan la estaven fent. A la nostra miniquest, li vam afegir moltes TICS, com la realidad aumentada, una maner distinta de avaluar amb l'apliació Plickers, etc.

  A l'hora de la valoració, ens van donar crítiques molt bones i comentaris positius. A continuació, vos adjunte l'enllaç de la nostra Miniquest, per a que pugueu entrar: 

No hay comentarios:

Publicar un comentario